Порядок закладання овочів в борщ, щоб зробити колір страви насичено червоним

Як зробити так, щоб борщ вийшов дуже смачним.

Мрія господинь зробити так, щоб борщ у процесі готування не втратив колір і вийшов смачним, інформує Ukr.Media.

Борщ — ситна та корисна страва. У кожної господині знайдеться свій «фірмовий» рецепт наваристого борщу.

Кулінарні хитрощі допоможуть зробити борщ ще смачнішим і ароматнішим і приготувати страву так, щоб буряк не втратив колір.

Тому важливо знати, в якому порядку треба закладати овочі у борщ, і тоді можна не перейматися якістю.

Закладка овочів у борщ

Не кожна господиня може з упевненістю сказати, що потрібно класти першим у борщ — капусту чи картоплю.

Класичний рецепт борщу передбачає, що першою в каструлю потрібно відправляти капусту, яка вариться довше, ніж картопля.

Тому спочатку кладуть капусту, потім картоплю та солодкий перець. Після основних інгредієнтів у борщ відправляють пасеровані моркву та цибулю, заправлені томатною пастою, а також буряки.

Щоб борщ вийшов червоним, а не блідо-жовтогарячим, не переварюйте буряк і пасеруйте його окремо від інших овочів.

Для приготування борщу вибирайте буряки темно-бордових сортів.

Источник