Хитрість, яка спростить очищення картоплі і процедура займе лічені секунди

Все геніальне — просто!

Позбавити картоплю від шкірки до початку варіння досить складно. Кулінар змушений витрачати багато часу і сил, інформує Ukr.Media.

Причому результат далеко не завжди влаштовує гурмана. В результаті очищення у відро для сміття може потрапити чимало їстівної частини пасльонового.

На щастя, уникнути подібного результату досить легко. Для цього потрібного піти на одну маленьку хитрість.

В результаті людина і швидко очистить картоплю, і збереже майже весь придатний до вживання овоч.

У чому полягає хитрість

Очищати картоплю бажано не перед варінням, а після. Обмежитися потрібно лише однією попередньою дією.

Так, на овочі треба зробити неглибокий круговий надріз, немовби розділити картоплю на дві частини. Необхідно домогтися того, щоб шкірка була прорізана в центральній частині пасльонового.

У такому вигляді картопля і потрібно відправити в воду. Під час перебування в киплячій воді шкірка почне зніматися «сама».

Після завершення приготування потрібно буде почекати кілька хвилин. Коли картопля перестане бути гарячою, шкірка буде зісковзувати з неї без жодних проблем.

Процес очищення овоча займе буквально кілька секунд. Таким чином, кулінарові вдасться заощадити час, сили і нерви.

Источник