Ви додаєте холодне чи гаряче молоко у каву? — секрет, якого не знають багато кавоманів

Чи знаєте ви, як і коли потрібно додавати молоко до кави, щоб не зіпсувати смаку напою?

Багато любителів кави з молоком роблять це неправильно. Насолоджуйтесь правильно приготовленою, не рідкою, виключно вершковою кавою!

У поспіху, особливо вранці, ви можете просто налити холодне молоко/вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. А тоді виявити, що смак готового напою сильно відрізняється від тієї ж кави, яку подають у кафе. Кава, в яку налили холодне молоко або вершки, за смаком рідка, зовсім не смачна, інформує Ukr.Media.

Однак якщо ви дасте щойно звареній каві постояти пару хвилин, а потім додасте до неї підігріте (!) молоко або вершки, то все зміниться. Напій набуде багатого кавово-вершкового смаку — ні натяку на водянистість. Не поспішайте в приготуванні кави, не беріть молоко прямо з холодильника, а підігрійте його: і тоді насолоджуватиметеся кожною випитою чашкою!

Источник