Що додати при тушкуванні капусти, щоб страва набула особливого смаку

Як прибрати зайву вологу з тушкованої капусти.

Тушкована капуста є цінним джерелом вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Крім того, це низькокалорійний продукт, який ідеально підійде тим, хто худне або дотримується спеціальних дієт, інформує Ukr.Media.

Існує невеличкий секрет приготування тушкованої капусти. Всього одна ложка панірувальних сухарів допомагає позбутися від зайвої вологи і надає особливий смак страві.

Спосіб приготування

На рослинній олії обсмажте цибулю і додайте до неї терту моркву. Через 5 хвилин помістіть в сковороду нашатковану капусту. Помішуючи, обсмажуйте овочі на сильному вогні без кришки. Залийте капусту томатною пастою, розведеною з водою, потім накрийте кришкою, залиште тушкуватися 15 хвилин. Коли капуста буде готова, додайте до неї ложку панірувальних сухарів.

Источник