Яке м’ясо найкраще купувати на фарш

Деякі хитрощі від досвідчених кулінарів.

У будь-якої господині є бажання — готувати швидко і смачно. Для досвідчених кухарів це не складає труднощів, але молода господиня може зіткнутися з невдачею в найпростіших справах, інформує Ukr.Media.

Саме тому важливо знати деякі хитрощі домашньої кулінарії.

Однією з найголовніших складових будь-якої страви є м'ясо. Важливо правильно вибрати, підготувати і, найголовніше, приготувати цей поживний продукт.

Наприклад, є кілька порад, вони допоможуть вибрати правильне м'ясо для фаршу, який стане головним доповненням в процесі приготування випічки або основних страв.

Безумовно, м'ясо повинно бути свіжим. Для приготування фаршу краще поєднати два види м'яса, наприклад свинину і яловичину. Вдалим буде і поєднання баранини з зазначеними наповнювачами.

Саме на цих видах м'яса варто зупинити свій вибір для отримання соковитого продукту. Для дієтичних котлет і дитячого меню підійде куряче м'ясо (і іншої птиці).

Слід врахувати, що для фаршу підійде сухе, не водянисте м'ясо. Не варто дивуватися цьому нюансу. Надати соковитість і ніжність вашому фаршу допоможуть наступні наповнювачі:

  • Цибуля (обов'язково з соком, для цього можна натерти цибулю на дрібній тертці, пустивши весь сік в фарш).
  • Молоко (молоко допоможе зробити фарш ніжнішим, також можна використовувати хліб, вимочений в молоці).
  • Терті овочі (вони нададуть непередаваний аромат і соковитість).
  • Майонез, сметана, кетчуп (деякі господині вибирають один із зазначених продуктів, вони безумовно зроблять фарш соковитішим).

Саме ці прості хитрощі допоможуть домогтися ніжної текстури і соковитості. Такий фарш можна використовувати для гарніру або улюбленої випічки.

Источник