Дуже смачний рецепт: торт безе з волоськими горіхами і вершковим кремом

Поєднання безе з горіхами і згущено-масляним кремом гарантує дивовижний смак і дарує море насолоди.

При приготуванні торта горіхи можна використовувати будь-які, але найсмачніше вийде з волоськими горіхами, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти для безе:

  • 4 яєчних білки
  • 200 гр цукру
  • половина чайної ложки лимонного соку
  • 150 гр арахісу
  • щіпка солі

Для крему:

  • 200 гр вершкового масла
  • 1 банка вареного згущеного молока

Для прикраси торта:

  • 100 гр волоських горіхів
  • 150 гр арахісу

Приготування:

1. Додайте в білки сіль і збивайте масу блендером протягом 2 хвилин на максимальній швидкості. Продовжуйте збивати, поступово додаючи лимонний сік і по одній столовій ложці цукру.

2. Додайте в безе 150 гр попередньо обсмаженого на сухій сковороді арахісу і акуратно перемішайте.

3. Застеліть деко пергаментним папером і за допомогою роз'ємного кільця діаметром 18 сантиметрів намалюйте на папері 3 кола.

4. Викладіть на кола безе висотою не більше 1 сантиметра. Відправте деко з безе в попередньо розігріту до 100 градусів духовку на 1 годину.

5. Для приготування крему збийте вершкове масло кімнатної температури. Додайте згущене молоко і продовжуйте збивати. Поставте вийшов крем в холодильник на 30 хвилин.

6. Зніміть з пергаменту коржі і охолодіть до кімнатної температури.

7. Трохи змастіть блюдо для торта кремом, щоб перший корж не їздив по тарілці. По черзі викладайте на блюдо коржі, змащуючи їх кремом.

8. Посипте верхівку і боки торта арахісом і прикрасьте цілими шматочками волоських горіхів.

9. Відправте торт на 3 години в холодильник, щоб він трохи просочився кремом.