Рецепт глазурі для пасок, яка не тріскається та не осипається (ФОТО)

Дуже часто глазур на пасках або липне, або тріскається та осипається. Як такому зарадити?

Глазур, приготована за цим рецептом, гарно лягає на пасочки, не тріскається і не осипається.

Глазур для пасок на білках із желатином

Потрібно: 1 білок, 3 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка желатину, 2 ст. ложки води.

Підготувати охололі пасочки, посипки, прикраси. Желатин залити водою, дати набрякнути. Білок збити з цукром до пишної піни.

 

Желатин підігріти до розчинення, влити тонкою цівкою у білок, збити. Швидко нанести на охололі пасочки. Глазур швидко застигає.

Рецепт Людмили Кушнірук

Джерело