У Києві матір у п’яному угарі вдарила ножем маленького сина. ФОТО |

22.01.2022 11:00

До поліції Києва надійшло повідомлення від жінки про те, що вона  приїхала до столиці разом із 4-річним сином, аби розшукати свого чоловіка, який не сплачує аліменти. При цьому зазначила: не знає, де залишити дитину. На виклик негайно виїхали ювенальні інспектори. Прибувши на площу Привокзальну, поліцейські не знайшли жінку з дитиною, однак встановили чоловіка, який на момент дзвінка в поліцію перебував поруч із нею. Правоохоронці негайно виїхали до нього додому.

Зайшовши до помешкання, начальник сектору ювенальної превенції Дарницького управління поліції Олександр Міщенко і старші інсектори Юлія Кухар та Андрій Новохатній побачили нетверезу жінку з ножем у руках, а поряд — хлопчика, одяг якого був у крові. Правоохоронці негайного зреагували: відібрали ніж у зловмисниці та викликали лікарів. За попереднім висновком медиків, у дитини непроникаюче поранення спини.

Наразі життю хлопчика нічого не загрожує, він знаходиться під наглядом лікарів. 41-річну уродженку Житомирщини,доставили в управління поліції. Ювенальні поліцейські склали акт про вилучення дитини та найближчим часом працівники соціальної служби вирішать питання щодо подальшого перебування хлопчика.

Триває досудове розслідування.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Источник