У водоймі знайдено тіла двох студентів житомирського навчального закладу. ВІДЕО |

07.12.2021 11:00

             У результаті обстеження технічної водойми на території місцевого коледжу водолази виявили тіла двох зниклих напередодні хлопців. Триває з’ясування обставин їх загибелі.

             6 грудня близько 13:40 до Житомирського РУ поліції надійшло повідомлення від викладача місцевого коледжу про зникнення двох хлопців. Їх речі знайшли на березі технічної водойми. На місце події виїхали і нині продовжують працювати слідчо-оперативні групи главку поліції та Житомирського райуправління ГУНП. Для пошуків було залучено кінолога та службового собаку.

             Згодом під час обстеження водойми водолази Житомирської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на воді виявили тіла розшукуваних студентів. Причину смерті обох загиблих встановлять фахівці судово-медичної експертизи.

             Наразі відомо, що загиблим було 18 та 20 років, обидва родом з Овруччини. Вони проживали в гуртожитку коледжу в одній кімнаті. У навчальному закладі характеризувалися позитивно. У рамках кримінального провадження поліцейські з’ясовують усі обставини, що призвели до трагічної події.

Источник