Ірина Білик відверто розповіла про давній конфлікт з Вакарчуком

"Мене це дуже образило".

Виконавиця вперше розповіла про свій конфлікт з Вакарчуком. Це сталося у 2015 під час концерту пам'яті Андрія Кузьменка, інформує Ukr.Media.

Знаменитість зізналася, що у неї були розбіжності з лідером «Океану Ельзи». Тоді вони готувалися до концерту пам'яті Кузьми. Зі слів Іри, Вакарчук вирішив, що співатиме композицію «Мовчати». Нагадаємо, що її Кузьма записав у дуеті з Білик ще у 2003.

"Мене це дуже образило, я говорю про це вперше. Слава Вакарчук, коли це сталося, відразу ж схопив нашу пісню і побіг в студію її писати і співати. Він у мене нічого не питав. І коли на концерті на 40 днів мене запитали, хто співатиме «Мовчати», я кажу: «Ну, я заспіваю». Мені тоді сказали, що і Слава теж її хоче співати. Тоді ми ще лаялися, хто з нас який рядок буде співати",- зізналася артистка.

Білик додала, що також Вакарчук заборонив музикантам "Скрябіна" грати вступ в пісню і зробив це сам.

"Ось хто так робить? Це трагедія саме цієї групи. Він каже: "Я буду сам грати на роялі". Мені хлопців було дуже шкода, це їх біль, їх соліст. Я б на місці хлопців… я тоді мовчала, всі ці роки я мовчала. Але це мій секрет. Щоб знали люди, що насправді так робити не можна", — заявила Ірина.

Источник