Як правильно смажити цибулю до золотистої скоринки

Секрети, поради та основні помилки.

На перший погляд дуже просте питання, як смажити цибулю… Але тільки дотримуючись усіх правил, ви зможете її обсмажити до золотистого кольору, щоб вона не згоріла, інформує Ukr.Media.

Скільки часу смажити цибулю до золотистого кольору

Смажена цибуля потрібна для приготування різних рецептів набагато частіше, ніж навіть можна собі уявити. Рецепт смаженої цибулі простий до неподобства, але чомусь, деякі навіть не здогадуються про те, як смажити цибулю, щоб він не згоріла. Ми розповімо, як смажити цибулю на сковороді до золотистої скоринки, а не обгорілого стану.

Як правильно смажити цибулю

Для обсмажування зазвичай вибирають білу частину порею або звичайної ріпчастої цибулі. Червону або зелену цибулю навряд чи вийде довести до золотистого кольору і належного смаку, тому смажити такі сорти не рекомендують. Мабуть, секрет правильного обсмажування цибулі один — постійне помішування. Коли її викладають на розпечену олію в сковороді, вже через кілька секунд шматочки стануть майже прозорими, а це означає, що пора постійно помішувати їх. І взагалі, щоб цибуля не згоріла, краще від плити не відходити.

Скільки смажити цибулю

Для того, щоб підсмажити цибулю будь-якого сорту, знадобиться всього кілька хвилин. Якщо потрібно прискорити процес, краще не робити це на швидкому вогні, так як цибуля не прожариться, не стане м'якою і не придбає потрібних смакових якостей. Зазвичай, вже через 10 хвилин смажена цибуля набуває потрібний відтінок, який говорить про її готовність.

Источник