У Києві іноземець потрапив за ґрати за вуличний збут наркотиків. ФОТО |

26.01.2022 05:00

У ході реалізації оперативної інформації співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у місті Києві спільно із оперативниками Шевченківського управління поліції затримали іноземця із наркотиками.

Як розповів заступник начальника відділу поліції № 3 Шевченківського управління поліції Василь Зарубенко, правоохоронці встановили, що у телеграм-каналі створено інтернет-магазин, в якому пропонувалось придбати амфетамін:

«Під час огляду у затриманого виявлено три коробки, у яких знаходилось 42 пакунки, замасковані під корм для тварин. Ми встановили, що затриманий працював «відправником» у інтернет-магазині та надсилав пакунки замовникам через поштові відділення. Крім того, з’ясовано, що за роботу фігурант отримував 50 гривень за один відправлений пакунок».

Затриманий – громадянин іншої держави, 1999 року народження, який прибув до України з метою пошуку роботи. Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить понад 20 000 гривень.

Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. На даний час правоохоронці проводять комплекс заходів, аби встановити спільників затриманого та притягнути їх до кримінальної відповідальності.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Источник