Чоловічі імена, чиї володарі все життя вимушені працюватимуть на чужого дядька

Вирішив зайнятися власним бізнесом і працювати лише на себе? Все прорахував, але нічого не виходить? — винне ім'я.

Все населення працездатного віку можна розділити на дві нерівні частини: люди, які люблять працювати тільки на себе і ті хто надає перевагу працювати за наймом, інформує Ukr.Media.

Перша категорія, яка не схильна працювати на "чужого дядька", вважаючи за краще все робити самостійно, відрізняється ініціативністю і пасіонарністю, творчим підходом.

Друга частина людства — це люди, які вважають за краще займатися безпосередньо своєю працею, улюбленим ремеслом. Просто їм так зручніше, у своїй справі вони досягають великих висот, при цьому їм абсолютно не потрібна адміністративна робота.

"Ці відмінності найкраще пояснюються розташуванням планет при народженні, але тут важливу роль відіграє ім'я, яке носить людина: ім'я — це набір звуків і вібрацій, які супроводжують людину все життя і визначають її характер і долю".

Сергій, Андрій, Антон і Роман — імена чоловіків, які не прагнуть піти на вільні хліба, а вважають за краще все життя працювати на "чужого дядька", за наймом.

Вони виконавчі, працьовиті, не конфлікти і воліють другі ролі, але цілком собі досягають великих успіхів у своїй роботі.

Источник