На Вінниччині оголошено підозру кримінальному тріо торговців наркотиками. ФОТО |

28.01.2022 22:30

Організував наркобізнес раніше судимий за умисне вбивство 36-річний уродженець Російської Федерації.  Зловмисника та двох його спільників,  віком 31 та 43 роки,  затримали спецпризначинці у вересні минулого року в м. Ладижин.

Амфетамін для продажу підозрювані виготовляли у двох нарколабораторіях, облаштованих за місцем проживання організатора та у його гаражі.  Від злочинної діяльності зловмисники отримували дохід — близько 100 тисяч гривень в місяць.

За словами заступника начальника Слідчого управління Головного управління Національної поліції  у Вінницькій області  Едгара Папікяна, протиправну діяльність злочинного угрупування оперативники та слідчі документували кілька місяців. Зокрема, проводились оперативні закупівлі психотропних речовин, гласні та негласні слідчі дії.

Після затримання фігурантів слідчі обласного главку поліції провели ряд обшуків  і вилучили амфетамін в особливо великих розмірах, обладнання, прекурсори та хімічні реагенти для його виготовлення, електронні ваги, чорнові записи, сім-картки, мобільні телефони, банківські картки та гроші, отримані від продажу наркотиків.

Слідчі оголосили усім членам злочинного угрупування про підозру.

Підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами ВК ГНП у Вінницькій області

Источник