У Херсоні молодики напали на чоловіка, який вийшов з дому на пробіжку. ФОТО |

29.01.2022 00:00

До «Єдиного центру 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про те, що біля однієї з багатоповерхівок поблизу лікарні ім. Тропіних чоловіка побила група невідомих.

Поліцейські впродовж кількох годин встановили місцезнаходження нападників

37-річний потерпілий розповів поліцейським, що вийшов на вулицю для пробіжки. Біля під’їзду в цей час перебувала група з 4-х молодиків. Вони вживали спиртне та досить голосно розмовляли. Чоловік зробив кампанії зауваження. На це група молодих людей відреагувала досить агресивно – вони побили чоловіка, відібрали у нього рюкзак з особистими речами, після чого зникли у невідомому напрямку.

Як розповів заступник начальника відділу поліції №2 Херсонського райуправління поліції Олександр Гайдук, екіпаж патрульної поліції відпрацював прилеглу територію та в одному з дворів помітив групу громадян, схожих за описом. Четверо молодиків, віком від 17 до 20 років, були доставлені до відділу поліції. Під час проведення необхідних слідчих дій хлопці підтвердили свою причетність до вказаного нападу. Найактивніший учасник, якому 18 років, затриманий. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

За матеріалами ВК ГУНП у Херсонській області

Источник