Речі, які успішні люди роблять по-іншому

Ми нічого не втратимо, просто змінивши своє мислення.

Фінансово успішні люди, в нашому суспільстві, часто мають погану репутацію, особливо, у бідних верств населення. Ми думаємо, що бути фінансово успішним означає жити понад марнотратним життям за рахунок тих, хто бідний. У цьому є деяка правда, однак у більшості фінансово успішних людей, успіх — це тільки частина їх історії, інформує Ukr.Media.

Ми не бачимо, що стоїть за всім цим — це прагнення, важка робота, помилки, ощадливість і, звичайно ж, старий добрий розум, який входить в стиль життя багатої людини. Адже, репортери зі ЗМІ не ходили за ними з камерами, коли вони жили в гуртожитках, працювали в їдальнях, перш ніж вони стали багатими і фінансово успішними.

У книзі "Наука стати багатим" Уоллес Уоттлз говорить про це так: "Багатими стають талановиті люди і бовдури, блискучі інтелектуали і тупиці, фізично сильні і слабкі, і хворі люди. Деяка здатність мислити і розуміти, звичайно, необхідна, але, оскільки ми говоримо про природну здатність, будь-яка людина, досить тямуща, щоб читати і розуміти ці слова, безсумнівно, може стати багатою."

Ось дивовижні речі, які фінансово успішні люди роблять інакше:

Вони оточують себе позитивними людьми і не витрачають час тих, хто приносить в їхнє життя негатив

Вони проводять свій час з тими людьми, які заряджають їх, мотивують. Адже, всім відомо, що людину робить його оточення. Тому оточуйте себе цікавими, розумними, позитивними людьми. Дивно, що 67% заможних людей дивляться телевізор всього одну годину або навіть менше години кожен день і тільки 6% дивляться реаліті-шоу. Є над чим задуматися.

Вони жертвують

Фінансово успішні люди будуть готові до скорочення доходів, водити дешеве старе авто і зменшувати розміри свого житла, коли тільки починають свій шлях. Вони беруть гроші, вони зберігають і інвестують їх або реінвестують у щось, що зрештою зробить їх багатше. Іноді, забезпечені люди вважають за краще жити економно все життя. Мільярдер Уоррен Баффет їздить на своєму автомобілі, до тих пір, поки він не розвалиться, і його працівники не можуть змусити його купити нове.

Вони не витрачають час на скарги

Якщо іноді трапляється щось недобре, вони змінюють напрямок, отримують від цього урок або шукають шлях використовувати це, як їх перевага.

Вони в першу чергу платять за боргами і економлять гроші

Вони знають, що "коли хтось пов'язаний з боргом, він не має вибору, окрім як залишатися на ненависній роботі, в місті чи вдома проти своєї волі".

Вони не звинувачують у своїх бідах уряд або економічну ситуацію

Замість цього вони беруть всю відповідальність за себе і свої дії і вірять, що вони можуть впливати на своє майбутнє і змінювати його. Як сказав Джим Рон — йому знадобилося шість років, щоб заробити свій перший мільйон.

Вони сфокусовані на тривалі фінансові цілі

Замість того, щоб заробляти гроші і витрачати їх, вони виділяють час, щоб створити фінансовий план, який дозволить їм досягти довгострокових цілей, і потім вони дотримуються цих планів.

Вони не припускають, що знають вже все

86% багатих людей люблять читати і вірять, що вчитися треба все життя. 88% з них читають освітній або близький до їх роботи матеріал не менше 30 хвилин і більше кожен день. 63% слухають аудіокниги під час поїздки на роботу або додому.

Вони роблять більше, ніж просто з'являються в офісі, роблячи свою роботу і вирушаючи додому

Навіть, якщо вони наймані працівники — вони шукають шляхи, які дозволять їм піднятися високо по кар'єрних сходах і виконують те, що поза їх зоною службових обов'язків. Статистика говорить, що 44% фінансово успішних людей прокидаються за три години перед тим, як їх робота почнеться.

Вони в захваті від процесу створення чогось, що приносить гроші

Не можна сказати, що вони тільки піклуються про те, що приносить гроші, проте гроші для них не є основним пріоритетом. Фінансово успішні люди отримують задоволення від того, що їхні клієнти і покупці щасливі. Тому вони не потребують всіх сучасних пристроїв і подібних іграшок, так як вони щасливі від того, чим вони займаються.

В цілому ніхто з нас, не може впливати на уряд, економіку, наших друзів і родичів, які сіють в нас негатив, однак, ми можемо контролювати те, як ми думаємо. Якщо ми можемо прийняти мислення фінансово успішних людей, рано чи пізно ми станемо успішними в реальності, і водночас ми будемо відчувати себе фінансово успішними навіть, якщо ми обмежені в коштах. Зрештою ми нічого не втратимо, просто змінивши своє мислення.

Источник