Де зберігати гроші під час подорожі, щоб їх не вкрали

Щоб не втратити грошей в поїздці, потрібно правильно їх зберігати.

Ми ділимося лайфхаками, які дозволять не втрачати особисті фінанси, інформує Ukr.Media.

Спеціальні пристосування

Перш за все, це спеціальні нашийні або поясні мінісумки або мішечки, зап'ястні гаманці. Зірвати їх з тіла власника набагато складніше, ніж вирвати з рук звичайну сумку, особливо якщо «сховища» знаходяться під одягом. Також у продажу є особливі ремені і шарфи з таємними відділеннями кишенями, головні убори з внутрішніми відсіками для дрібних предметів і навіть взуття з кишеньками або «подвійним дном» (простором під стопою над підошвою).

Одяг і спідня білизна

Якщо у сорочки або куртки є внутрішня кишеня, можна покласти гроші в неї, але в такому випадку речі у жодному разі не можна залишати без нагляду. В цьому плані набагато надійніше спідня білизна, наприклад, бюстгальтер або труси. До речі, такі аксесуари можуть мати "вбудовані" кишеньки. Якщо їх немає, змайструвати потаємне відділення для фінансів можна і самостійно.

Непримітні штучки

Злодії, зазвичай, шукають гроші в кишені або гаманці. Але можна покласти їх у виріб, який навряд чи приверне шахраїв. Це може бути тюбик з-під помади або бальзаму для губ, розкладне дзеркальце з надійним фіксатором або пудрениця з хорошою застібкою.

Ніяких сейфів в готельних номерах

Не залишайте гроші в сейфах, якими обладнані номери в деяких готелях. Хоча на них можна встановлювати шифри, все ж є загальний код, і він відомий персоналу. Якщо хтось із співробітників виявиться недобросовісним, він може вкрасти кошти.

Фінанси в різних місцях

Не варто тримати всі заощадження, відкладені на витрати в подорожі, в одному місці. В цьому випадку злодій може вкрасти відразу всю суму. Краще розподілити гроші по різних зонах зберігання.

Тримайте гроші на карті

По-перше, нікому не повідомляйте детальну інформацію про пластик. По-друге, будьте пильними, проводячи маніпуляції з банківською карткою в онлайн-режимі. Звичайна покупка може обернутися крадіжкою. Якщо ви плануєте операції (перекази, оплати послуг або товарів), то використовуйте для підключення ПК або мобільного пристрою або мобільний Інтернет, або приватну і захищену мережу Wi-Fi.

Нехай ваші гроші будуть в цілості й схоронності

Источник