Окупанти від початку доби двічі порушили «тишу» у зоні ООС

З початку доби збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ООС повідомляє у Фейсбуці.

«Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню», — ідеться в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська здійснили обстріл контрольного пункту в`їзду-виїзду «Гнутове», що на Донеччині.

Для обстрілу гуманітарного дорожнього коридору, що проходить через КПВВ, противник застосував безпілотний літальний апарат, з якого скинув постріл ВОГ-17.

Крім цього, в напрямку Талаківки окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

«Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріл. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними», — ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 1 лютого, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Источник