У Києві затримано дилера, який торгував наркотиками за криптовалюту. ФОТО |

05.02.2022 00:00

Поліцейські задокументували та припинили злочинну діяльність наркозбувача. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що зловмисник працював на один із Інтернет-магазинів, який функціонував через телеграм-канал.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Петро Токар, «товар» клієнти отримували через поштові відділення, служби таксі та шляхом закладок, а розраховувались з наркоділком криптовалютою:

«Під час огляду речей затриманого ми виявили та у подальшому вилучили 85 пакунків, ймовірно, з солями PVP, мефедроном, таблетками «екстазі» та пакетики з шишками канабісу. У ході обшуку за місцем мешкання наркоділка ми виявили пакунки з аналогічним вмістом, а також пакетики для фасування та ваги. Усі заборонені речовини направлено на проведення відповідних експертиз».

28-річного киянина затримано. Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить  майже 200 тисяч гривень.

«Після проведення експертизи вилучених речовин буде визначено остаточну кваліфікацію кримінального провадження та повідомлено фігуранту про підозру. Наразі проводиться комплекс оперативно-пошукових заходів, направлених на встановлення інших осіб, причетних до даного злочину», — додав полковник поліції.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Источник