У Полтаві сталася поножовщина у торговому центрі, є загиблий та поранений- Події

У Полтаві сталася поножовщина у торговому центрі, є загиблий та поранений- Події

Фото: leo2014/pixabay.com

В одному із торгових центрів Полтави сталося вбивство. Меду чоловіками стався конфлікт, який переріс у бійку з поножовщиною – один із них помер. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

— Правоохоронцям надійшло повідомлення від медиків про ножове поранення чоловіка у торговому центрі на проспекті світу. На місці події поліцейські встановили, що між відвідувачами закладу виник конфлікт, внаслідок чого один із учасників бійки завдав ножових поранень двом чоловікам, — зазначили у відомстві.

За даними слідства, один із поранених помер на місці події. Другого – госпіталізували до лікарні, медики надають йому необхідну допомогу. Наразі правоохоронці вирішують питання про затримання зловмисника.

— Особою, обґрунтовано підозрюваною у скоєнні злочину, є чоловік, 1959 року народження. Вирішується питання про затримання фігуранта, повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу, — наголосили в поліції.

За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» та ч. 1 ст. 115 «Замах на умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Обставини та мотиви злочину з’ясовуються слідством.

Джерело