На Херсонщині підозрюваний у безжальному вбивстві далеко втекти не встиг | Події

08.02.2022 12:00

До поліції м. Каховка зателефонував працівник медичної амбулаторії одного з населених пунктів Каховської територіальної громади. Фельдшер розповів, що, приїхавши на виклик, в будинку виявив тіло 30-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Як розповів начальник слідства місцевого відділення поліції Валерій Пестрецов, на місці події також перебував дядько загиблого. Він повідомив поліцейським, що напередодні в гості приходив молодий чоловік і разом із загиблим вони вживали спиртні напої. Близько опівночі між ними виникла сварка, в ході якої гість кілька разів вдарив потерпілого рукояткою від сокири по голові, після чого зловмисник залишив будинок.

Оперативники з’ясували, що гостем був 25-річний чоловік, який близько двох місяців як звільнився з місць позбавлення волі та кілька днів тому приїхав до своєї сестри. Правоохоронці поспілкувалися з жінкою. Вона розповіла, що брат повернувся додому вночі та повідомив, що його викликають на заробітки в одну із західних областей. Після цього він терміново зібрав речі та пішов із домоволодіння.

Поліцейські створили кілька мобільних пошукових груп та почали відпрацьовувати автошляхи у напрямку Херсона. Підозрюваного оперативники помітили на автодорозі від Нової Маячки в напрямку Великих Копаней. Чоловік стояв на узбіччі та «голосував». Поліцейські зупинилися біля нього та вийшли з машини. Зловмисник одразу зізнався в скоєному злочині.

Наразі затриманий перебуває в умовах ізолятора тимчасового тримання.

Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами ВК ГУНП у Херсонській області

Источник