Прикмети та забобони, які обіцяють підвищення заробітної плати

Що віщує успіх та збільшення доходу.

Про забобони згадують, коли трапляється щось недобре. Але безліч прикмет віщує удачу, наприклад підвищення заробітної плати, інформує Ukr.Media.

Успішні люди

Вважається, що від людей, які досягли успіху, виходить позитивна енергія. Якщо перебувати до них ближче, удача повернеться до вас обличчям і вийде заробляти значно більше.

Насправді у прикмети є раціональне пояснення — чим більше людина обертається в колі успішних людей, тим легше звернути на себе увагу, домогтися визнання і підвищення доходу.

Зацвіло грошове дерево

Товстянка цвіте тільки у людей, які щиро піклуються про рослину. Вирощування грошового дерева в будинку вже вважається хорошою прикметою, фактором, що притягує гроші.

Якщо в квартирі росте товстянка, стабільна зарплата забезпечена. Коли дерево розквітає, різко збільшуються шанси на отримання великої суми.

Але прикмета діє тільки в разі самостійного вирощування куща з маленького відростка.

Метелик у вікно

Якщо метелик влетів у вікно навесні або восени, значить незабаром прийде несподівана і приємна звістка — про вирішення спору на вашу користь, про кар'єрне зростання, надбавку до зарплати.

Але вісником таких змін стають метелики зі строкатим забарвленням, з малюнком з різнокольорових точок і плям на крилах.

Не витрачати в день зарплати

Багатьом людям велика сума руки пече — хочеться швидше купити те, про що давно мріяли. І якщо відразу після получки відправитися в магазин, великі ризики повністю витратити гроші на непотрібні речі.

Тому в народі і народилося повір'я про те, що гроші повинні одну ніч провести в будинку. У цьому разі людина зможе подумати і запланувати покупки, а не витрачати фінанси даремно.

Ощадлива людина не просить в борг, в колективі про неї складається сприятливе враження. А це прямий шлях до кар'єрного зростання і до підвищення зарплати.

Чужа кішка

Прикмета про чужу кішку поширюється не на всіх кішок, а тільки на триколірних. Якщо така кішка прийшла в будинок і господарі не вигнали її за поріг, а прихистили, незабаром в двері постукає удача.

Кішки, шерсть яких розфарбована в чорний, білий і жовтий кольори, приваблюють гроші.

І з людьми, які по-доброму поставилися до бездомної волоцюги, кішка буде особливо щедрою.

Подарунки близьким

Це давня прикмета, скоріше, не марновірство, а традиція. Коли людина дарує друзям і родичам подарунки, вони також намагаються проявити увагу і віддячити того, хто дарує.

При цьому подарунком необов'язково стає річ, цілком вірогідний перехід на добре оплачувану роботу. Тому не варто економити на подарунках.

Перерахунок готівки

Це ще один спосіб раціонально витрачати гроші. Перераховуючи купюри, людина прекрасно бачить, скільки їх залишилося, і не витрачає гроші на зайве.

Уміння економити притягує удачу, не виключено, що разом з нею прийде і підвищення зарплати.