Декілька секретів краси та молодості від Вікторії Бекхем

Модельєр зовсім не виглядає на свої 47 років.

Британська співачка і модельєр Вікторія Бекхем є світовим трендсеттером. Бізнесвумен не тільки задає тренди успішної моделі сім'ї та бізнесу, але і збереження себе у відмінній формі всупереч віку. Зірка розповіла про ТОП-5 секретів своєї молодості, інформує Ukr.Media.

Масаж обличчя

Вікторія впевнена, що дана процедура здатна зберегти молодість шкіри обличчя. У Бекхем є особистий косметолог, якого вона відвідує регулярно. Усувати набряки і приводити обличчя в тонус співачці допомагають як інноваційні процедури, так і ручний масаж.

Натуральні засоби по догляду за тілом

Щоб шкіра обличчя залишилася молодою, її потрібно глибоко зволожувати. Дружина Девіда Бекхема вибирає виключно натуральні засоби з рослинними компонентами. Її фаворити — це густі креми і олії, які Вікторія наносить відразу після душу. Тоді шкіра стає максимально ніжною.

Зволоження шкіри

Вікторія Бекхем впевнена, що зволоження шкіри — це найважливіший етап б'юті-рутини. Тому в своїй косметичці дівчина завжди носить маски, сироватки, креми. Навіть під час перельотів співачка накладає на обличчя тканинну маску і розпорошує на шкіру місти з легкими оліями.

Маски для шкіри навколо очей

Патчі і спеціальні кремові маски — незамінний атрибут косметички Вікторії. Вона наносить їх під час прогулянок, укладання волосся або перегляду фільму з сім'єю. За зізнанням зірки, даний процес радує її і допомагає швидко усунути ознаки втоми, набряків і дрібних зморшок.

Живлення шкіри зсередини

Вікторія Бекхем ретельно стежить за всім, що потрапляє в її шлунок. Це доводить її бездоганна фігура. Модельєр зізнається, що за красивою пружною шкірою потрібно піклуватися і зсередини. Щодня в раціоні зірки присутній лосось на грилі і порція зелених овочів. Даний вид риби називають джерелом ненасичених жирних кислот, що захищають організм від старіння. Якщо у співачки немає можливості з'їсти рибу, то вона заповнює це прийомом омега-3 в капсулах.

Источник