Що потрібно покласти на зріз ковбаси, щоб вона не підсихала в холодильнику

Простий лайфхак.

Ковбаса — неймовірно популярний продукт, який може стати частиною як повноцінного обіду, так і швидкого перекусу у вигляді бутерброда. Саме з цієї причини більшість господинь намагається зробити так, щоб в холодильнику завжди був якийсь ковбасний виріб. Однак проблема полягає в тому, що при довгому зберіганні продукт починає підсихати, інформує Ukr.Media.

Більш того, з часом зростає ризик того, що ковбасу доведеться викидати через її псування. Втім, правильні попередні дії допоможуть зберегти продукт: він дуже довго буде зберігати свою первісну консистенцію.

Що покласти на ковбасу

Зрозуміло, ковбасні вироби рідко купуються і зберігаються в цілому вигляді. Зазвичай продукт нарізається, в результаті чого на ковбасі з'являється зріз. Ось на це місце і потрібно покласти дольку лимона.

Результатом такої простої дії стане збереження виробом власної свіжості. Не буде жодних сухих ділянок, які доведеться викидати у відро для сміття.

Зазвичай вищеописаний спосіб спрацьовує з вареною ковбасою. Однак це не означає, що аналогічний лайфхак не можна використовувати при зберіганні копченої ковбаси.

Источник