Руслан Сенічкін розповів, як схуд на дев’ять кілограм заради шоу

Просто дивовижно!

У неділю, 26 серпня на телеканалі "1+1" успішно стартував другий сезон оновленого проекту "Танці з зірками", інформує Ukr.Media.

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін під час першого прямого ефіру "Танців з зірками" зумів здивувати глядачів не тільки своїм енергійним хіп-хопом під пісню MONATIK "Те, від чого без розуму" на бігових доріжках, але й успішними результатами в схудненні.

Руслан прийшов на проект, щоб своїм прикладом закликати глядачів встати з дивана, офісних крісел та спробувати себе у танцях. Так, ведучий поставив перед собою ціль: навчитися танцювати, не боячись критики сторонніх. Але партнерка Руслана Цибульська Яна порадила провідному поставити перед собою ще одну мету — скинути 20 кілограмів.

"Я і раніше уважно ставився до свого організму, але зараз особливо ретельно контролюю свій раціон. У мене дробове харчування, намагаюся вживати більше білка, крім того, п'ю багато рідини. Я став менше їсти — не тому що намагаюся себе обмежувати, а просто у вигляді навантаження більше не хочеться. Я розумів, що мені слід підкачати тіло, щоб робити гарні підтримки в танцювальних постановках, що важливо для ефектного номери. Так що, з появою "Танців з зірками" я почав ходити в тренажерний зал, де приділяю особливу увагу кардиотренировкам: бігаю по чотири кілометри з підйомом вгору і роблю вправи з спліт програми, обов'язково додаю навантаження на пресс", — поділився ведучий.

До старту репетицій вага Руслана становив 114 кілограм, але вже на момент зірка ефіру "Сніданку з 1+1" похвалився, що за час репетицій йому вдалося скинути дев'ять кілограмів.

У грандіозних планах і з насиченими тренуваннями, провідному допомагає танцівниця Яна Цибульська. Дівчина підтримує Руслана не тільки професійними настановами, але і кожен раз приділяє тренуванням все більше годин для кращого результату. Пара проводить в залі весь свій вільний час.

Яким результатом Руслан Сенічкін порадує нас у другому ефірі "Танців з зірками", ми зможемо дізнатися в це неділю, 2 вересня, о 21:00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, що в першому ефірі ніхто з учасників не покинув проект. Однак, вже в наступному глядачі шляхом SMS і телефонних дзвінків зможуть голосувати за своїх фаворитів. Завдяки глядацьким голосам і оцінками суддів хтось з учасників стане фаворитом ефіру, а хто покине проект.

Источник