Дівчинка написала зворушливе есе про те, як її кіт допомагає їй долати неприємну недугу. Завдяки цьому вона непогано збагатилася

У конкурсному есе дівчинка написала про те, як її кіт турбується про неї, що принесло їй цілих 50 тисяч доларів.

Тринадцятирічна дівчинка написала есе, яке принесло їй 50 тисяч доларів. Історія дуже зворушила читачів, і якби не котики, то, можливо, цього б не сталося, тому школярка вирішила віддати весь свій виграш їм, інформує Ukr.Media.

У невдалому для світу 2020 році навіть серед дітей були ті, хто дуже хотів морально підтримати людей, які потребують допомоги.

Сінді Херцберг з США має дуже добре серце. Дівчинка написала зворушливе есе про свого кота, яке зробило її мільйонеркою.

Сідні страждає на захворювання, яке називають синдромом постуральної ортостатичної тахікардії. Дівчинка постійно відчуває запаморочення, слабкість і біль у м'язах.

У нарисі для міжнародного конкурсу вона описала неприємні відчуття, з якими зіштовхується щодня, і як її кіт допомагає їй їх долати.

Школярка — волонтер у місцевому притулку. Звідти вона і забрала маленького Містера Міттенса, коли тому був лише тиждень від народження.

"Коли я взяла кошеня, воно було дуже-дуже маленьким. Мені доводилося годувати його з пляшечки. Мені дуже хотілося врятувати його життя, але я ніколи не думала, що воно зможе врятувати моє", — зізнається Сідні.

Головний секрет юної письменниці був у тому, що вона писала дуже щиро. Вона назвала своє кошеня "рятівним подарунком і хутряним другом". Звичайно, спочатку вона навіть не думала про те, що виграє.

"Коли я відкрила чек, який мені прислали, то я не повірила своїм очам. Це просто божевілля. Моє серце почало вистрибувати з грудей".

У якості нагороди Сідні отримала 50 тисяч доларів. Усі гроші вона пожертвувала притулку, у якому раніше жив Містер Міттенс. Дівчинка ні про що не шкодує. Вона вважає, що такий жест став найкращим закінченням 2020 року.

Источник