«Кому війна, а кому мати рідна»: у Рівному зростають ціни на продукти (ВІДЕО)

Рівняни скаржаться на підвищення цін у магазинах, супермаркетах та ринках. Відповідні меседжі почали з’являтися у соцмережах. А начальник Рівненської військової адміністрації Віталій Коваль закликав не спекулювати на цінах. Що подорожчало у нашому місті, у чому причина, далі розповість наш Павло Невесенко.

Цей пост з’явився вчора. Рівнянка скаржилася на мережу магазинів де різко піднялися ціни на продукти.

Під постом рівняни почали жваво обговорювати цю тему, вказуючи на інші місця у місті де піднялися ціни.

Власники мережі магазинів звернулися до громади. Пояснюють вся справа в постачальниках. У військовий час і з доставкою можуть бути проблеми.

В свою чергу Влада Рівненщини закликала супермаркети не підвищувати ціни. Голова військової адміністрації Віталій Коваль просить перестати спекулювати на цінах.

На продуктовому ринку нині не так людно, як зазвичай. Не на камеру продавці кажуть, що суттєвого здорожчання на продукти немає. Наголошують в ціні зросла цибуля — на 5 гривень. Подорожчала і морква. Втім рівняни нарікають на вуличних торговців, які явно завищують ціни. До прикладу один чоловік продавав молоко по 60 гривень за літру. Та й самі покупці кажуть — ціни таки піднялися.

А ось рівнянка Лідія Кардаш відвідує один з супермаркетів, що знаходиться у її районі. Розповідає тут ціни залишилися такими, як були до повномасштабного військового вторгнення росії В Україну.

Адміністраторка супермаркету Ольга розповідає, дійсно не підвищували ціни на продукти.

Влада Рівненщини просить у такий складний час не підвищувати ціни на продукти. А навпаки об’єднуватись заради перемоги над ворогом.