«Продовжуємо працювати заради перемоги»: ІНТЕРПАЙП допомагає ЗСУ, теробороні та лікарням

"Продовжуємо працювати заради перемоги": ІНТЕРПАЙП допомагає ЗСУ, теробороні та лікарням

На Дніпропетровщині підприємства допомагають у війні з Росією.

З коштів Благодійний фонд «Відродження регіону» закупили листову сталь для виготовлення 900 бронежилетів. Зараз сталь ріжуть, формують та загартовують пластини. Це робить одразу три підприємства – Нікопольський ремонтний завод (НРЗ), ІНТЕРПАЙП НТЗ та ТОВ «Смоли». Технологію розробили та відпрацювали на експериментальних зразках співробітники НРЗ. Наразі проводяться полігонні випробування.

З коштів фонду ще закупили ліхтарі та утеплені берці для співробітників ІНТЕРПАЙП у ЗСУ та підрозділах територіальної оборони, а також забезпечили поточну потребу у медпрепаратах, витратних матеріалах, медичному приладді міських клінічних лікарень №16, №4, №6, №8, обласної клінічної лікарні ім. Мечнікова, які надають спеціалізовану допомогу пораненим. Детальний звіт про роботу фонду можна переглянути на його сторінці.

585 протитанкових їжаків та 316 шипів для іншої техніки виготовили підприємства ІНТЕРПАЙП, починаючи з 28 лютого. Вони вже розвезені по блокпостах Дніпра, Новомосковська, Нікополя, частина доправлена до Києва.

Забезпечили підрозділи територіальної оборони Нікополя, Новомосковська, Вільного, Дніпра будівельники матеріалами – трубами, дровами, сталевим прутом, металічними скобами, плитами-перекриття, з/б блоками, цвяхами, піском. Окремо 17 тон труб передали для виготовлення ліжок для пунктів перебування біженців у Львові.

Близько 2 тисяч одиниць емальованого посуду – кухлі, кастрюлі, відра, миски – передано підрозділам територіальної оборони Дніпра та Новомосковська.

«Ми зможемо. Ми вистоїмо», — повідомили у пресслужбі Інтерпайп.

Раніше ми писали про те, що Україна стала учасником центру НАТО з кібербезпеки.

Джерело