В яких умовах рівнянки відзначають 8 березня? (ВІДЕО)

Квіти та перемога. Сьогодні відзначається Міжнародний жіночий день. Але на жаль це свято в Україні цьогоріч відзначається в умовах жорсткої агресії збоку Росії. В яких умовах святкують у Рівному та який подарунок чекають українки — далі.

На календарі 8 березня. Останні декілька років Тетяна Камерістова відзначає цей день поєднуючи природню жіночність та військову професію.

Починаючи з 19-го року Тетяна була на сході офіцером та налагоджувала зв’язки між цивільними та військовими. Зараз співпрацює із волонтерами, аби забезпечити військових усім необхідним.

Тетяна переконана, що усі жінки України в цей день хочуть лише одного.

І хоч війна в Україні триває уже 8 років. На наших теренах з’явилася нова армія, не менш потужна, яку здебільшого очолюють жінки.

Та бажання щодо подарунку у волонтерок теж одне. Вони знають і вірять, що зовсім скоро його отримають.

Наша Батьківщина зараз у стані гібридної війни. Один з ключових напрямків ворога — інформаційна дистабілазація. Та наші жінки успішно боронять і цей кордон.

Зараз чимало жінок непобоялись та взяли на себе велику відповідальність — допомогти військовим, тимчасово переселеним особам та іншим. Хто чим може. Настрій у них бойовий.