Привиди, зомбі: які жахи подивитися на Хеллоуїн

Якщо не знаєте, як провести це веселе свято, то скоріше обирайте фільм з нашої добірки.

Якщо ви не знаєте, як провести це веселе свято, то дивіться атмосферні фільми з друзями та родиною, які зможете вибрати з нашої добірки, інформує Ukr.Media.

Жучий сік, 1988

Починати варто саме з цього, вже класичного для Хеллоуїна фільму. Легендарна картина Тіма Бертона, яка отримала «Оскар» за кращий грим, порадує не тільки красивою картинкою і моторошною атмосферою, але і забавним сюжетом. Сім'я купує будинок і переїжджає до нього, але окрім привітного килимка біля дверей їх зустрічають привиди колишніх власників. Пара викликає спеціаліста з екзорцизму і тут починається все найцікавіше!

Фокус покус, 1993

Прекрасний варіант провести свято весело — подивитися «Фокус покус», особливо він сподобається прихильницям «Сексу у великому місті», тому що фільм покаже вам улюблену Сару Джесіку Паркер в новому амплуа — відьми з гачкуватим носом! Три подружки-відьми будуть намагатися здобути безсмертя, а діти будуть їм заважати. А створити атмосферу свята допоможуть вам звичні атрибути жахів — чаклунство, чорні коти та старовинний особняк.

Щоб ви зробили…, 2012

Цей фільм бере класичну гру з ночівлею і перетворює її в жах. Айріс (у виконанні Бріттані Сноу) і ще семеро людей опинилися в пастці в страшному особняку. Там божевільний змушує їх грати в садистську гру за велику суму грошей, але гра стає все більш збоченою з плином ночі. Класичний жах для тих, хто любить полоскотати собі нерви.

Паранорман, або Як приручити зомбі, 2012

Тим, хто не хоче, щоб в цей день його супроводжували кров, кишки і загримовані під монстрів актори, радимо подивитися прекрасний мультик з чудовою атмосферою «Паранорман». Здатність Нормана говорити з мертвими змушує його відчувати себе більш комфортно з примарами, ніж з живими. І він стає єдиною можливістю маленького містечка врятуватися від навали зомбі!

Королівська битва, 2000

Ще до того, як «Голодні ігри» були навіть книгою, «Королівська битва» була вперше випущена в Японії в 1999 році. Потім вона перетворилася в фільм, який прогримів у Сполучених Штатах, і він став неймовірно успішним в жанрі фільмів жахів, незважаючи на суперечки про дітей, які вбивають один одного. Типовий фільм жахів про виживання — дітей відправляють на острів, де вони повинні вбивати один одного, поки один з них не виживе. Якщо вам цікаво, звідки ростуть ноги в «Голодних ігор» — дивіться обов'язково.

Тепло наших тіл, 2013

Це ідеальний фільм на Хеллоуїн для безнадійних романтиків! У цьому Ніколас Холт грає незвичайного зомбі, який рятує живу дівчину замість того, щоб з'їсти її, і раптово між ними з'являються романтичні почуття! Цікавий погляд на постапокаліптичний світ і забавний кут під яким розглядають тему зомбі-апокаліпсису.

Гордість, упередження і зомбі, 2016

Якщо ви знайомі з книгою Джейн Остін або дивилися англійські екранізації її романтичних творів, можливо, вам здасться, що ця картина потрапила сюди помилково. Але в цьому рімейку у вас є можливість побачити нових Елізабет і містера Дарсі — злісних і озброєних пістолетами! У цій історії статечні дами в корсетах і справжні джентльмени хапаються за рушниці та воюють з… зомбі. І не думайте, що це дурний бойовик, який ганьбить традиції англійської класики, фільм вийшов дуже якісним.

Источник