Російські окупанти обстріляли Миколаїв із ракет — били по житлових будинках- Події

Російські окупанти обстріляли Миколаїв із ракет - били по житлових будинках- Події

Фото: nikvesti.com

Військовослужбовці Росії знову здійснили атаку на Миколаїв. Противник обстрілював житлові будинки та об’єкти інфраструктури міста. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Віталій Кім у своєму Телеграм-каналі.

— Стріляють містом мр*зі з північно-східного боку. Безладна стрілянина по цивільних об’єктах. Орки прикривають свій рух. Написав з адресами, бо стріляли безладно не цілячись. Будівельників, стоянка Епіцентру на Херсонському шосе (обидва без ушкоджень), – повідомив Кім.

За його словами, внаслідок ракетного обстрілу вогнем охоплено: кафе, частий автомобіль, кілька багатоповерхівок, котельня, стоянка, є випадки влучення осколків від касетних снарядів до квартир, а також поранення серед мирних жителів. Інформації про жертв немає.

У зв’язку з обстрілом у місті мер Олександр Сенкевич скасував традиційний вечірній ефір та попросив городян повідомляти йому про наслідки атак російських окупантів.

— Прошу Вас про всі наслідки бомбардування писати особисті повідомлення на ФБ. Пізніше узагальню. Бережіть себе, не виходьте надвір. Можливі нові обстріли, – написав Сенкевич у своєму Фейсбуці.

Пізніше голова миколаївської ОДА Віталій Кім уточнив, що зараз місцева влада працює над відновленням електрики у житлових будинках. На щастя, обійшлося без жертв.

Джерело