Жителі Дніпропетровщини допомагають поліції виявляти диверсантів, — Національна Поліція

Жителі Дніпропетровщини допомагають поліції виявляти диверсантів, — Національна Поліція

ФОТО: ДніпроОДА

Заступник начальника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс розповів про стан справ у області та про роль громадян у здійснені правопорядку.

Жителі Дніпропетровщини допомагають виявляти диверсантів. Про це розповів під час брифінгу заступник начальника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс. За його словами, таких підозрюваних в області затримують щодня.

«Кожного дня затримуємо підозрюваних у диверсіях. Когось підтверджуємо, когось відпускаємо. Більшість виявляємо завдяки пильності наших громадян. Вони бачать чужих людей. Або нетипову поведінку автомобілістів. Які, наприклад, питають, де розташовані блокпости або військові частини. Нібито хочуть відвезти туди допомогу. До нас такі звернення надходять. Ми їх перевіряємо», – розповів Володимир Богоніс.

Він попросив власників дронів не підіймати їх в небо без спеціального дозволу. Тим, хто хоче застосувати обладнання та свої вміння з користю, слід звернутися до територіальної оборони.

«Звертаюся до тих, хто хоче з доронів подивитися на результати авіаударів. Без дозволу Ради оборони злітати заборонено. Дрони порушників будуть посаджені або збиті», – сказав Володимир Богоніс.

Він також наголосив, що поліція суворо відстежує водіїв напідпитку.

«Звертаюся до громадян, які розслабилися і вважають, що можуть хильнути чарку. Поліція буде виписувати протоколи. Автомобілі – ставити на штраф майданчик. Вживати алкоголь та в нетверезому стані їздити за кермом для вас може бути дуже дорого», – зазначив Володимир Богоніс.

За його словами, поліція Дніпропетровщини несе службу в черговому режимі. Кількість злочинів не зростає. За добу затримують 1-2 мародерів. Мешканці регіону сумлінно дотримуються комендантської години.

Раніше ми писали про те, що Дніпровські волонтери звертаються за допомогою.

Джерело