Повідомити чат-боту про російських окупантів тепер можна без інтернету

Танк оккупантов. Иллюстративное фото: Нацполиция Чат-бот "Stop russian war" оновили і підключили до нього програму "Bachu.info".

Чат-бот «Stop russian war» тепер працює за відсутності доступу в інтернет.

Повідомити чат-боту про російських окупантів можна без наявності інтернет-з’єднання, але для цього потрібно додатково завантажити на свій телефон програму «Bachu.info». Повідомлення чат-бот отримає одразу після відновлення сигналу. Про це повідомили у Службі безпеки України.

«Завдяки небайдужим волонтерам-розробникам наш чат-бот @stop_russian_war_bot отримав нові можливості! Тепер надсилати інформацію про пересування ворога можна навіть за відсутності інтернет-зв’язку. Створене вами повідомлення буде надіслано одразу після поновлення сигналу», — сказано у повідомленні.

Завантажити спеціальний додаток «Bachu.info» для відправлення повідомлень в чат-бот «Stop russian war» для Android-смартфонів можна за посиланням. Версію для iOS обіцяють зробити доступною найближчим часом, зараз вона перебуває на стадії тестування.

«Інформація, яка надходить до «Bachu.info», автоматично пересилається в @stop_russian_war_bot і оперативно надходить до українських військових», — пояснили в СБУ.

Як писав KHARKIV Today, про російські війська та техніку, ворожих диверсійно-розвідувальних групах необхідно повідомляти чат-боту @stop_russian_war. Його можна знайти за посиланням.

Джерело