10 найголовніших якостей ідеальної дружини очима чоловіків!

Чоловіки мріють, щоб їх майбутня дружина володіла певними якостями, які будуть їх задовольняти і надихати.

Здавалося б, чоловіки настільки унікальні і не схожі один на одного, що для гармонійних відносин з ними необхідний індивідуальний підхід до кожного. Але, так чи інакше, всі вони мріють, щоб майбутня дружина володіла певними якостями, які будуть їх задовольняти і надихати, інформує Ukr.Media.

Красива

Зрозуміло, кожен чоловік на питання про жінку-мрію завжди відповість, що вона повинна бути, в першу чергу, красивою. Але під красою вони розуміють далеко не ідеальні зовнішні дані. Краса в їх розумінні — це скоріше уміння підкреслювати достоїнства і грамотно згладжувати недоліки.

Господарська

Немає жодних сумнівів, що будь-який чоловік хоче, прийшовши ввечері з роботи, бачити чистий і прибраний дім, пишний стіл з домашніми стравами і вихованих і охайних дітей. Ідеальна дружина обов'язково повинна вміти по-хазяйськи створювати затишок в будинку.

Розуміюча, поважаюча

У чому відмінність чоловіків і жінок? Якщо жінку потрібно любити і не обов'язково розуміти, то чоловіка швидше треба розуміти, а не сліпо любити. На чоловіків після одруження завжди звалюється маса зобов'язань, з якими не завжди вдається впоратися. Завдання жінки в таких ситуаціях — підтримати і зрозуміти чоловіка, а не пиляти його і роздавати розумні поради. Крім цього, важливо поважати його інтереси і не посягати на вільний час, який він хоче провести, займаючись улюбленою справою.

Приваблива

Так, у списку якостей ідеальної дружини привабливість стоїть далеко не на останньому місці. Жінка обов'язково повинна викликати інтимний інтерес у свого супутника життя, інакше їх шлюб з часом може перетворитися в співжиття або в сусідство.

Гнучка

Чоловіки рідко згадують цю якість, говорячи про ідеальних жінок, але вони абсолютно точно мріють про ту, яка вміє прогинатися або підкорятися, якщо бути точніше. Один з найстрашніших сценаріїв шлюбу для чоловіків — це перспектива опинитися під каблуком у дружини. Вони цього страшенно бояться.

Вихована

Звичайно, кожен представник сильної статі, якщо говорити про адекватних чоловіків, бачить свою обраницю добре вихованою і інтелігентною. Нікому не потрібна криклива і сварлива хамка. Адже жінка — це свого роду візитна картка чоловіка.

Захоплена

Захоплена улюбленою справою жінка завжди створює навколо себе ореол щастя, гармонії та задоволеності життям. Саме тому так важливо, щоб кожна жінка знайшла своє покликання. Не важливо, це робота або просто хобі для душі, головне, щоб заняття її окриляло. Будь-який чоловік буде щасливий йти рука об руку з такою жінкою.

Ненав'язлива

Природно, якщо чоловік зважився зв'язати своє життя з жінкою, то він має на увазі, що вона ненав'язливо повинна цікавитись його успіхами і справами в цілому. Робити це необхідно настільки тонко і грамотно, щоб у чоловіка не склалося враження, що його намагаються наставити на шлях істинний. Співчутливість і нав'язливість — поняття кардинально протилежні.

Ініціативна

Прийнято вважати, що ініціатива завжди має виходити від сильної статі. Але це не зовсім так. У сімейному житті є певний перелік обов'язків, що ділиться між чоловіками і жінками. Так ось, якщо чоловік піклується, в першу чергу, про добробут сім'ї, то на плечі дружини лягають обов'язки по організації дозвілля своїх близьких. Сімейні традиції, вибір місця відпочинку, підготовка до поїздок за місто — всім цим, на думку більшості чоловіків, повинна займатися саме жінка.

Вірить

І, звичайно ж, віра. Це якість, яким також володіє ідеальна дружина. Чоловік, якщо у нього по-справжньому вірять, здатний на неймовірні вчинки і підкорення неймовірних вершин. Жінка, яка вміє вірити та чекати, завжди помітно виділяється серед собі подібних в очах оточуючих її чоловіків.

Источник