У Рівненському інституті започаткували курси з надання першої домедичної та медичної допомоги (ВІДЕО)

Як під час надзвичайної ситуації допомогти собі та іншим? Основи першої домедичної допомоги показували в навчально-науковому інституті охорони здоров`я НУВГП. Відвідати заняття міг кожен охочий. Чи відбуватимуться вони і надалі, дивіться в сюжеті Ольги Данілюк.

А потрібно не панікувати і спробувати допомогти постраждалому. Тому в навчально-науковому інституті охорони здоров`я НУВГП і провели заняття з надання першої домедичної та медичної допомоги. Найперше продемонстрували як проводити серцево-легеневу реанімацію.

Врятувати чиєсь життя після такого заняття тепер може і Наталія. Дівчина ще зі школи пам`ятала як надавати першу допомогу. Однак сьогодні прийшла ці знання освіжити.

Якщо ж в потерпілого кровотеча, врятувати його життя можна правильно накладеним джутом.

У випадку, якщо під рукою немає джута — використати можна власні руки.

Послухати лекцію та використати свої знання на практиці прийшла і киянка Софія. Дівчина переїхала із столиці у зв`язку із активними бойовими діями, які там відбуваються. І у відносно безпечному місці часу дарма не гає — відвідує усі можливі заняття з надання першої домедичної допомоги.

До слова практичні та теоретичні заняття в інституті відбуватимуться і надалі. Втім для зручності самих же людей в закладі радять спершу зателефонувати та записатись для участі в курсах з надання першої домедичної та медичної допомоги.