Шарліз Терон розповіла, чому її семирічний син Джексон перетворився на дівчинку

43-річна Шарліз Терон вперше публічно розповіла про те, чому її семирічний син Джексон носить сукні.

Голлівудська актриса Шарліз Терон, яка нещодавно вперше назвала прийомного сина Джексона дочкою, зараз вперше пояснила, чому вважає його дівчинкою.

Нагадуємо, що актриса є уродженкою ПАР та усиновила темношкірого Джексона (який є її земляком) в березні 2012 року, інформує Ukr.Media.

Як повідомляє видання DailyMail, зірка щиро вважає, що Джексон така ж дівчинка, як його молодша сестра Августа:

"Так, я теж думала, що вона хлопчик — до тих пір, поки вона не подивилася на мене у свої три роки і не сказала, що вона дівчинка. Ось так і вийшло. До речі, Джексон за характером і манерам навіть більше дівчинка, ніж його сестра Августа. У мене дві прекрасні дочки, яких я, як будь-яка мати, хочу захистити і зробити щасливими. Вони народилися такими, які є, і не мені вирішувати, ким вони стануть, коли виростуть."

Свобода вибору — важливий аспект для становлення особистості, дитячої, в тому числі. Чудово, що актриса в першу чергу піклується про своїх дітей, а не про засудження і негатив, які отримує у зв'язку з таким підходом до виховання.

Шарліз Терон зявила:

"Моя робота — любити їх і стежити за тим, щоб у них було все необхідне, щоб бути тими, ким вони хочуть бути. І я зроблю все можливе, щоб у моїх дітей було таке право."

Останнім часом у Голлівуді модно виховувати дітей, не пов'язуючи їх ніякими стереотипами у сприйнятті їх статевої приналежності. Так, молодший син акторів Наомі Уоттс і Лева Шрайбера, 10-річний Сем, вважає себе дівчинкою і носить відповідний одяг. А біологічна дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, 12-річна Шайло, називає себе хлопчиком.

Источник