Вийшов перший трейлер серіалу «Володар кілець: Кільця влади»

За попередніми підрахунками бюджет першого сезону склав 450 млн.дол.

Вийшов перший трейлер серіалу "Володар кілець: Кільця влади". За попередніми підрахунками бюджет першого сезону склав 450 млн.дол, інформує Ukr.Media.

Очікується, що творці на весь серіал, включаючи наступні сезони, витратять не менше 1 млрд.дол. Також нещодавно стала відома і дата прем'єри — 2 вересня 2022. Відзнято 8 епізодів, які виходитимуть по одному протягом 2 місяців. Над створенням проєкту почали працювати ще у 2017. Зйомки 1-го сезону стартували у 2019 і тривали до 2 серпня 2021.

Сюжет серіалу розгортатиметься за 2 тис.років до подій показаних у відомій кінотрилогії Пітера Джексона. Шанувальникам хоббітів детально розкажуть про створення кілець влади, взаєминах ельфів і людей, а також про відносини нових персонажів. "Серіал повідає про групу персонажів, як вже знайомих, так і нових, які будуть разом протистояти страшному відродженню зла в Середземномор'ї», — йдеться в релізі.

Слід зауважити, що багатьом фанатам історії Дж. Толкіна трейлер не сподобався. Головними зауваженнями є нереалістичні персонажі і неякісна графіка.

Источник