Зірки при надії: як українські селебріті готуються до народження малюків

2020 рік багатий на зіркові вагітності.

Цей рік відзначиться не лише тривалим карантином, але й рекордною кількістю зіркових вагітностей. Цього року повинно з'явитися багато зіркових немовлят, інформує Ukr.Media.

Так, у Фоззі з гурту ТНМК у квітні народилася двійня. Співачка Onuka народила первістка 15 травня. Співачка Віра Кекелія також вперше стала мамою вутравні цього 2020-го.

А 19 червня Джамала потішила прихильників новиною про те, що вони з чоловіком вдруге стали батьками. Переможниця «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова, акторка Анна Саліванчук і співачка Alyosha теж готуються до появи другої дитини.

Зіркові мами з особистого досвіду діляться корисними порадами. Наприклад, як облаштувати дитячу і повідомляти старшим дітям про поповнення у родині.

«Ми сказали, що це буде наш малюк», — з таких слів Ілона Гвоздьова та її чоловік почали розмову з дочкою про появу ще одного члена сім'ї.

«За вечерею ми з Іваном повідомили доньці, що є чудова новина — мама чекає дитину, а значить, скоро нас буде четверо, на що дівчинка посміхнулася і міцно обняла мене», — ділиться спогадами танцівниця.

Зараз 4-річна Валерія з трепетом і ніжністю ставиться до стану Ілони. При цьому знаменитість приділяє дівчинці максимум уваги, нагадуючи, що вона буде чудовою сестрою і помічницею.

Співачка Альоша, яка чекає на третього малюка, розповідає, що діти радісно й емоційно відреагували на звістку про поповнення. Батьки впевнені, що сини подарують її доньці багато любові, а ще захистять від кривдників у майбутньому.

Хоча хлопчики дружать і разом бігають по квартирі, колись старший ревнував батьків — просив повернути новонародженого Марка в пологовий будинок. Але Олена і Тарас знайшли правильні слова, щоб заспокоїти дитину.

«Зараз братик вимагає трохи більше турботи і постійної присутності, — пояснювали вони маленькому Ромі. — Поки ми з Марком, приходь до нас, коли хочеться, і будь поруч».

«Найкраще місце на Землі», — так Джамала підписала фотографію на своїй сторінці. На знімку — красиво оформлений куточок: стільчик для годування з затишним пледом і святкові кульки. Напередодні народження другого сина співачка з чоловіком зайнялися ремонтом, який давно планували.

«Хочеться дитячу, яка буде схожа на казку» — написала виконавиця.

Источник