Геннадій Корбан: Дніпропетровщина надійно укріплена, область має чималі запаси продуктів

Геннадій Корбан: Дніпропетровщина надійно укріплена, область має чималі запаси продуктів

Ситуація у Дніпрі та області залишається контрольованою. Рубежі регіону надійно укріплені — надто там, де можливі ворожі атаки.

«І ми продовжуємо робити це, нарощуючи також бойову та вогньову потужності. Наразі Дніпропетровська область — це серйозний укріпрайон, де є якісний контингент бойових частин. Тож ми з оптимізмом можемо дивитися в найближче майбутнє», — сказав керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан.

Зусиллями ЗСУ та тероборони українським частинам вдалося просунутися нижче Кривого Рогу на 40-60 кілометрів і відсунути ворога.

З огляду на нещодавні ракетні атаки російських окупантів на область, можна дійти висновку, що цілями ворога є комунікації: переїзди, віадуки, мости.

Дніпро та область залишаються великим гуманітарним хабом.

«Ми надаємо допомогу сусіднім регіонам. Насамперед — Харкову і Харківській області, Сумам і Сумській області. Наші автобуси евакуюють людей з Маріуполя», — додав Корбан.

Разом з цим, Дніпропетровщина накопичила суттєві запаси: більше тисячі тон курятини, близько 130 тис. банок різних консервів, понад 1500 тон цукру та 1600 тон соняшникової олії, щонайменше 4 вагони солі тощо. Усе це зберігається в різних місцях, аби убезпечити продукти.

Раніше ми писали про оперативну інформацію станом на 18:00 29.03.2022 щодо російського вторгнення.

Джерело