Зозуля, Бущан, Шапаренко та Чеберко допомогли лікарні Мечникова у Дніпрі

Нападник іспанської «Фуенлабради» Роман Зозуля розповів про допомогу обласній клінічній лікарні імені Мечникова у Дніпрі.

Як повідомив Зозуля на своїй сторінці у Facebook, йому допомогли інші українські футболісти — київські динамівці Георгій Бущан, Микола Шапаренко, а також захисник хорватського «Осієка» Євген Чеберко, передає Укрінформ.

«Крім військового фронту постійної допомоги та підтримки потребує і медичний. Наші героїчні лікарі викладаються на 100%, щоб врятувати життя та поставити на ноги українських воїнів та мирних жителів, які постраждали внаслідок рашистської навали. Сьогодні ми передали лікарні Мечникова у Дніпрі найважливіші губки для реконструкції оболонки спинного та головного мозку. Дякую за фінансову підтримку моїм друзям — Жорі Бущану, Миколі Шапаренку та Жені Чеберку. Пошана та подяка нашим медикам та воїнам. Тримайтеся! Ми з вами до перемоги», — написав Зозуля.

24 лютого росія завдала перших ракетних ударів по українських містах, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна рф проти України триває вже 36-й день.

На фото: Роман Зозуля (marca.com).

Источник