Окупанти вбили випускника харківського вишу та його родину

Фото: соцсети. Олександра Сухенка та його батьків викрали та вбили окупанти.

Другого березня у звільненому селі Мотижин Київської області виявили тіла старости села Ольги Сухенко, її чоловіка Ігоря Сухенка та їхнього сина Олександра Сухенка.

Убитий окупантами Олександр Сухенко навчався у Харківському національному університеті внутрішніх справ та грав у складі студентської команди футбольного клубу «Універ-Динамо» ХНУВС. Про це повідомили на офіційній сторінці Facebook ФК «Універ — Динамо».

«Рашистські кати вбили екс-гравця студентської команди нашого клубу Олександра Сухенка. Здобувши освіту в магістратурі ХНУВС на денній формі навчання, Саша зіграв за нашу команду в чемпіонаті України трохи матчів, але запам’ятався нам своєю порядністю, вихованістю та ставленням до справи. Одночасно на професійній рівні він грав за спортивний клуб «Чайка» (Петропавловська Борщагівка, Київська область)», — пояснили у ФК «Універ-Динамо».

Раніше повідомляли: У боях за Харківську область загинув командир кулеметного відділення

Сім’ю Сухенків окупанти викрали 23 березня. Після звільнення Київської області від окупантів було знайдено тіла старости села Мотижин Ольги Сухенко та її чоловіка. Про викрадення Ольги Сухенко, її чоловіка та сина повідомили їхні родичі. 26 березня Офіс генпрокурора відкрив кримінальне провадження за фактом викрадення сім’ї Сухенків за ч. 1 ст. 438.

Джерело