Сидіть краще вдома – українка про натуралізованих біатлоністок в нашій збірній

«Деякі торти печуть та проходять навчання кулінарії, а хтось у казармах службу несе».

Українська біатлоністка Христина Дмитренко відреагувала на заяву президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака, в якому він розповів, що частина натуралізованих біатлоністок, залишилися в Росії, передає Укрінформ.

«Поправка. Усі сиділи у Сянках на зборі, готувалися на Кубок IBU і коли почалася війна, вони зібрали речі та поїхали додому. Те почуття, коли за натуралізованих переживають більше, ніж за своїх.

Звертання до вас, дівчата. Якщо ви думаєте зараз відсидітися тихо у своїх норках, не виставляючи хоч якісь пости на підтримку України, а потім приїхати до нас і давати якісь пояснення, мовляв, ми не могли і боялися, то сидіть краще вдома. Бринзак вас зрозуміло прийме назад, але ось більшість біатлонної сім'ї проти вашої присутності.

Тих, хто підтримував упродовж війни, це не стосується (Дар'я Блашко та Надія Бєлкіна. – прим.) Ми все бачимо.

Деякі торти печуть та проходять навчання кулінарії, а хтось у казармах службу несе (Катерина Бех закінчила кулінарні курси – прим.)», – написала Дмитренко.

За збірну України виступають натуралізована білоруска Дар'я Блашко та росіянки Надія Бєлкіна, Ольга Абрамова та Катерина Бех, на рівні IBU – Анастасія Расказова, юніорському – Оксана Москаленко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 40-й день.

Источник