Якого кольору гаманець у вашій сумочці? За вашою відповіддю легко визначити, люблять вас гроші чи ні

Завдяки грі кольорів, ви можете перетворити свій гаманець в справжній грошовий магніт.

Давно відомо, що колір одягу впливає на те, як люди будуть дивитися на нас і як ми будемо поводитися в тій чи іншій ситуації. А чи знали ви, що колір гаманця теж може вплинути на ваше ставлення до життя і на ваше матеріальне становище?

Колір гаманця безпосередньо пов'язаний з вашим настроєм, думками про гроші і про багатство. Завдяки грі квітами, ви можете перетворити свій гаманець в справжній грошовий магніт, інформує Ukr.Media.

Подивіться на свій гаманець. Якого він кольору? Як ви думаєте що його відтінок може сказати про вас? Давайте розглянемо найпопулярніші кольори аксесуара.

Червоний

Цей колір в фен-шуй найвдаліший і сприятливий. Червоний — це символ вогняної стихії. Багато хто скаже, що цей колір занадто специфічний і не підходить для гаманця, але це не так. Червоний притягує гроші.

Але будьте уважні, багато експертів фен-шуй вважають, що червоний гаманець може зробити свого власника справжнім марнотратом. Щоб цього не сталося, можете придбати гаманець з малюнком червоного кольору.

Чорний або синій

Синій і чорний — це кольори стихії води. Вода — це триграма багатства в техніці Бабуа в фен-шуй. Вода в фен-шуй безпосередньо пов'язана з грошима. Як саме?

Вода приваблює фінанси. Кожен раз, коли ви відкриваєте гаманець чорного або синього кольору, ви залучаєте в нього багатство. Ці кольори не роблять зі свого власника марнотратства. Власник синього або чорного гаманця, навпаки, ощадливий.

Зелений

Цей колір в фен-шуй — елемент дерева. Рослини завжди пов'язані з ростом і позитивною енергією в житті. Зелений колір як ніякий інший відтінок привертає багатство.

Якщо ви придбали зелений гаманець, то ви одночасно отримали масу можливостей і шансів. Цей колір є щасливим для людей, які мають відношення до бізнесу. Зелені відтінки підвищують креативність людини і дають їй багато ідей.

Жовтий, коричневий і бежевий

Жовтий, бежевий і коричневий — кольори землі. Ці кольори — гарантія стабільності, вони допомагають економити фінанси. Кольори землі захищають ваші грошові кошти від втрати і нерозумних витрат. Якщо ви марнотрат, то прийшов час купити гаманець жовтого, коричневого або бежевого кольору.

Білий, сірий, срібний або золотий

Це кольори металу. Вони допомагають утримати багатство і підтримувати його в стабільному стані. Безперечно, золото завжди було елементом розкоші і одні з найцінніших металів. Якщо ви хочете розкішне життя з постійним багатством, то обов'язково придбайте золотий, білий, срібний або сірий гаманець.

Источник