Кому що, а курці — просо! У Чернігові затримали шанувальника наркотиків та боєприпасів. ФОТО | Події

15.04.2022 14:30

Поліція встановила, що мешканець Чернігова зберігав удома набої, гранати та наркотичні засоби. Заборонені предмети та речовини у містянина вилучені.

Викриття зловмисника відбулося в рамках відпрацювання оперативної інформації, здобутої співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю (УБН) в Чернігівській області.

Спільно зі співробітниками Чернігівського районного управління поліції оперативники УБН провели санкціонований обшук за місцем мешкання 41-річного чернігівця. В ході слідчої дії поліцейські виявили та вилучили майже 400 набоїв до автоматичної зброї і дві ручні гранати — РГН та Ф-1. Також було вилучено рослинну речовину, схожу на наркотичний засіб «канабіс».

Всі вилучені речові докази скеровані для проведення експертного дослідження.

За фактом незаконного зберігання боєприпасів слідчий Чернігівського райуправління поліції відкрив провадження за ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів поліцейські приймуть процесуальне рішення після отримання результатів експертного дослідження.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Источник