У Києві затримано рецидивіста, який спалився на квартирній крадіжці. ФОТО | Події

15.04.2022 14:00

Оперативники затримали чоловіка, який обікрав квартиру мешканця Шевченківського району столиці

Порушник поцупив з помешкання гроші та техніку. Наразі йому вручено повідомлення про підозру та за скоєння крадіжки з проникненням до житла йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Подія трапилась в середині лютого цього року у Шевченківському районі столиці. До поліції звернувся мешканець району та повідомив, що невідомі обікрали його квартиру на вулиці Новоукраїнській.

Як повідомив начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, правоохоронці прийняли заяву у потерпілого та негайно провели оперативно-розшукові заходи, аби встановити причетних до злочину осіб:

«Завдяки злагодженим та професійним діям співробітників карного розшуку столичного главку та оперативників Шевченківського управління поліції квартирного крадія затримано. Ним виявився 42-річний місцевий мешканець, котрий у листопаді минулого року звільнився з місць позбавлення волі за аналогічні злочини. Ми з’ясували, що чоловік потрапив до помешкання шляхом підбору ключа. З оселі зловмисник поцупив 500 доларів США, 34 тисячі гривень, ноутбук та планшет».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Слідчі повідомили затриманому про підозру. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Києва

Источник