Військові РФ знову обстріляли житлові райони Харкова, серед загиблих – семимісячна дитина — Події

Військові РФ знову обстріляли житлові райони Харкова, серед загиблих – семимісячна дитина - Події

Фото: youtube.com

Військовослужбовці Росії знову обстріляли житлові будинки в Харкові, внаслідок чого загинули щонайменше 7 мирних громадян. Ще 34 особи отримали поранення. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синегубов у своєму Телеграм-каналі.

— «Друга армія світу», як виявляється, вміє боротися лише з цивільним населенням. Окупанти обстріляли один із житлових районів міста Харків. На жаль, 34 особи поранено, з них – 3 дітей. Загинуло – 7 людей, серед них – одна дитина семи місяців, — повідомив Синегубов.

За його словами, усім постраждалим зараз медики надають екстрену допомогу. У зв’язку з обстрілом у місті він закликав місцевих жителів не залишати свої будинки без необхідності.

— Усім постраждалим медики надають екстрену допомогу. Прошу вас, жителі Харкова, без потреби зараз не перебувати на вулицях. Жоден військовий злочин окупантів не залишиться безкарним, — наголосив він.

Війна в Україні розпочалася після того, як Росія вторглася до України. 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок «військової спецоперації» — цього ж дня російські війська почали бомбардувати наші міста. «КП в Україні» уважно стежить за подіями, що відбуваються на фронті. Читайте ТУТ.

Джерело