На сході України окупанти чотири рази зривали «тишу»

Російські окупаційні війська станом на 17:00 10 грудня чотири рази порушили режим тиші в районі ООС. Наразі втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

"Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, одне з яких – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, поблизу населеного пункту Піщане, що на Луганщині, окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм. У напрямку Новотошківського окупанти здійснили обстріл з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

В бік Попасної російські найманці обстрілювали наші позиції з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Біля Майорська окупанти застосували станкові протитанкові гранатомети.

Щоб змусити противника припинити обстріли, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, повідомили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 9 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню, три з яких – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Источник