І воїнам, і переселенцям, і жителям «гарячих точок»: як допомагає волонтерський штаб у Рівному (ФОТО)

Міський волонтерський штаб у «Народному домі» в Рівному працює не покладаючи рук.

У гуртожитки Рівненської громади, де наразі проживають переміщені українці, завезли свіженьке молоко для 1520 осіб. Також волонтери доставили засоби гігієни та костилі.

Допомогу з Рівного відправили і цивільним мешканцям Харкова, Ірпеня та Бучанського району. Зокрема, вони отримали вантажі з рибними консервами, рисом, молоком, картоплею, помідорами, кукурудзою, рибними та м’ясними консервами, сосисками, супами, кормами для песиків, гелями, шампунями та іншими засобами гігієни.

Також в Харківську область та Полтаву прибули передачі з дитячими памперсами, гелями для душу, шампунями, бальзамами для волосся, гелем для прання, сухими та вологими серветками, зубними пастами та щітками, засобами гігієни, білизною та шкарпетками.

Не полишають без допомоги і воїнів Збройних Сил України. На потреби ЗСУ за день було передано генератор, спальники, флісові кофти, білизну, шампуні, зубні пасти та щітки, засоби для гоління, взуття та воду, чай, каву, мед, горішки, варення, інструменти, шампуні, гелі для душу, бальзами для волосся.

Нагадаємо, міський волонтерський штаб у Народному домі працює з 10:00 до 18:00 (вул. Симона Петлюри, 1), повідомляє Рівненська міська рада.