Прикмети, як знайти хорошу роботу та не втратити її

Прикмети, які допоможуть з пошуками роботи.

Не секрет, що всі ми ходимо на роботу з однією головною метою — заробляти гроші. Так, робота може нам подобатися і приносити моральне задоволення, але без гідної оплати своєї праці працювати ніхто не погодиться. Адже тільки для забави у нас є хобі. А адже потрібно ще на щось жити, інформує Ukr.Media.

Ось чому так важливо знайти гідну роботу з відповідною оплатою праці. Якщо ви зараз перебуваєте в пошуках, то вам допоможуть ці прикмети.

Коли йдете на співбесіду, візьміть з собою чистий блокнот

Навіщо це робити? Так ви на тонкому енергетичному рівні починаєте свої відносини з роботодавцем з чистого аркуша. Ви залишаєте в минулому різні негаразди та проблеми, а зараз готові до нового корисного досвіду.

Не шукайте роботу у понеділок

Не рекомендується займатися пошуком робочого місця в понеділок. Цей день не підходить для нових починань, краще відпочиньте, щоб поповнити запаси сили та наполегливості. А вже з вівторка починайте пошуки роботу своєї мрії.

Прокидайтеся до сходу Сонця

Щоб пошуки нового робочого місця були вдалими, прокидайтеся дуже рано, до сходу Сонця. Так ви зможете наповнитися енергією ранку, а вона вам дійсно потрібна.

Візьміть з собою талісман

Коли збираєтеся на співбесіду, обов'язково візьміть з собою амулет або оберіг. Якщо у вас немає відповідної речі, пов'яжіть на руку червону вовняну нитку, вона принесе вам удачу.

Що ж, вам пощастило, ви влаштувалися на хорошу посаду з пристойним окладом. Як поводитися на новому робочому місці, щоб не зіпсувати все?

Не поспішайте замовляти візитки

У перший робочий день не можна замовляти візитки. Прикмета свідчить, що це до швидкого звільнення. Не поспішайте, зачекайте хоча б тиждень. Звичайно, вам вже не терпиться показати рідним і близьким свою нову візитну картку, похвалитися новою посадою, але такі хвастощі можуть дорого вам обійтися.

Розбити дзеркало — до біди

На жаль, на робочому місці ця прикмета працює точно так само. Тому знайте: розбите в офісі дзеркало не обіцяє нічого хорошого. Можуть бути конфлікти з колективом або начальством. Будьте пильні.

Голуб залетів у вікно — до грошей

А ось якщо у вікно вашого кабінету влетів голуб, то це чудова прикмета. Вона говорить про те, що в недалекому майбутньому ви отримаєте надбавку до зарплати.

Завжди закривайте двері

Якщо у вас свій особистий кабінет, то не залишайте в ньому двері відчиненими. Так у вас легше вирішуватимуться всі складні питання, пов'язані з робочими завданнями.

Пам'ятайте, що тільки рішучі та старанні працівники домагаються успіху і поваги. Вірте у свої сили, чесно виконуйте обов'язки та проявляйте ініціативу, тоді у вас все вийде.

Источник