Ворог обстріляв «Градами» Авдіївський коксохімічний завод — Події

Ворог обстріляв "Градами" Авдіївський коксохімічний завод - Події

Фото: t.me/magomedov_mus

На Донбасі російські окупанти обстріляли з реактивної артилерії Авдіївський коксохімічний завод, внаслідок чого пошкоджено багато цехів. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі народний депутат Муса Магомедов.

— Світить сонце, а на душі морок, чорним-чорно. У орків немає нічого святого… Сьогодні рашисти забрали життя двох дівчаток у Красногорівці, що поруч із АКХЗ. Обстріляли коксохім теж. Пакет градів ліг територією заводу, пошкоджено багато цехів. За попередньою інформацією, жертв немає, — написав нардеп.

Про загибель двох дівчат поблизу АКХЗ раніше повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. За його словами, трагедія сталася в селі Очеретине – ворожі снаряди потрапили до житлового будинку.

— Життя двох дітей з Очеретинської громади забрали російські окупанти цього великоднього ранку. Будинок на вулиці Миру, де жила їхня родина, був зруйнований, дівчатка 14 та 5 років загинули, — написав він у своєму Телеграм-каналі.

Чиновник закликав місцевих жителів евакуюватися в безпечніші регіони, закликавши їх не триматися за обжиті квартири та будинки, а подбати про життя своїх дітей

Джерело